Practiqueu els dits tipus 10, practiqueu escriure ràpidament

L’ordinador s’ha convertit en una eina de suport indispensable en molts camps. Les habilitats relacionades amb els ordinadors també són essencials en conseqüència, Tipus de deu dits és un d’ells. El tipus de 10 dents es considera una habilitat molt necessària per a tots els alumnes, estudiants i persones que treballen.

Què és la tipificació de 10 dits? De A-Z en tècnica d'escriptura de deu dècades.

I. Què és la tipificació de 10 dits?

L’escriptura de 10 dents (tipografia tàctil) és un skout d’escriure sense mirar el teclat. Mitjançant el procés d’exercici, el cervell recordarà automàticament la posició dels caràcters del teclat. Accorder, durant la tipificació, es ordenaran 8 dits (fila de casa) i es mouran segons determinades regles.

Tot i ser inventat el 1888 Tipus de deu dits Cada vegada demostra la seva importància en la vida moderna actual. El "pare" d'aquesta tècnica és Frank Edward McGurrin, secretari judicial a Salt Lake City, Utah, EUA.

II. Beneficis de la tipificació de 10 dits

- Temps d’estalvi: els dits del tipus 10 us ajudaran a estalviar molt de temps en estudiar i treballar. Podeu escriure 75-80 paraules/minut. Aquest nombre és molt més gran que l'hàbit de "desencadenant" de moltes persones quan la velocitat només fluctua unes 30 paraules/minut.

- Bo per a la salut: les activitats dels fronts afectaran més o menys negativament els ulls, les espatlles, la columna vertebral, ... Utilitzeu 10 dits per escriure T’ajuda a determinar la postura d’estar correcta, hi ha malalties limitades com la tensió d’ulls, el mal de coll, el dolor a l’espatlla.

- Millorar l'eficiència del treball: en lloc d'haver de centrar -se en "detectar" cada personatge al teclat, ara podeu centrar -vos en el pensament i la desencadenitat amb la feina.

- Obre moltes oportunitats laborals: segons els resultats d’una enquesta de Microsoft realitzada el 2014, el 43% dels empresaris pensen que la tipificació de deu dècades és una habilitat molt important. Al Regne Unit, 4 de cada 10 persones tenen l’hàbit d’utilitzar 1-2 dits per escriure. La seva velocitat d'escriure només oscil·la entre 40 i 50 paraules/minut. Els números sobre mostren la importància de Tipus de deu dits En molts camps, especialment per a treballs que requereixen molta edició de text com a editors, periodistes, traductors, etc.

Iii. Com practicar 10 dècades que escriuen senzill i eficaç

1. Practiqueu l'escriptura de 10 dits de manera eficaç amb la TypingTop

Programari d'escriptura de 10 dits de TypingTop amb les funcions següents:

- Programari en plataformes en línia, sense temps per descarregar i instal·lar, practicar a classe i a casa.
- Els exercicis d’escriptura estan dissenyats des de bàsics fins a avançats, amb diversos formularis, ajudant els estudiants a acostumar -se al teclat ràpidament i a la velocitat del tipus d’inscripció.
- Estableix objectius per practicar, ajudar -vos a supervisar el vostre procés de formació.
- Avaluar automàticament la pràctica d’escriure, donar suggeriments sobre el temps de pràctica.
- Badge de recompensa per als estudiants amb bons èxits de formació, creant moviments d’emulació per als estudiants.
- Hi ha un sistema de gestió per als professors per ajudar a gestionar eficaçment la pràctica d’escriptura dels estudiants, assignar i resumir els resultats de les tasques de classe i els deures.

2. Determineu la postura asseguda

La postura de seient no només afecta la velocitat d'escriptura, sinó que també es relaciona amb la vostra salut física. De manera concorreguda, la postura de seure precisa és la deterginació de la següent manera:

- Seieu recte, no inclineu el cap enrere, així com inclineu -vos massa el cap cap endavant. Això pressionarà el coll i l’espatlla.

- cames a la comoditat. La mà crea un angle de contacte perpendicular amb la part superior de la taula i el teclat.

- Mantenir una distància de la pantalla als ulls és de 50-100cm.

- L’ordinador està en forma de visió, no massa alt ni massa baix.

3. Tècnica d'escriptura de 10 dits

Quan escriviu 10 dits, cada dit tindrà la seva pròpia posició i ROL. Com segueix:

Per a la mà esquerra:

Dit índex: col·locat a la clau F, controleu les tecles R, F, V, 4, T, G, B, 5.

Dit mitjà: col·locat a les tecles D, controleu les tecles E, D, C, 3.

Dit de l'anell: col·locat a les tecles S, controleu les W, S, X, 2.

Dit petit: col·locat a la tecla A, controleu les tecles Q, A, Z, 1, "Tab, taps de bloqueig, canvi.

 

Per a la mà dreta:

Dit de l’índex: col·locat a les tecles J, controls H, Y, N, 6, 7, U, J, M.

Dit mig: col·locat a K tecles, controleu les tecles 8, i, k, <.

Dit de l'anell: col·locat a les tecles L, controleu les tecles 9, O, L,>.

Dit petit: col·locat a les tecles;, controla les tecles 0, p, :, ?, ", [,],-,+, , Enter.

 

Iv. Principis a l’hora de practicar 10 dits, practicant escriure

- No mireu massa el teclat: aquest és el repte més gran quan comenceu a practicar els dits tipus 10. Tendireu a mirar cap avall al teclat quan pugueu recordar la posició del personatge i la fallada. Tanmateix, heu de limitar-ho si voleu dominar les habilitats del tipus de deu dits. Practiqueu dur i doneu temps al cervell per recordar les claus.

- No mogueu massa el canell: utilitzar el canell mentre escriviu provocarà fatiga del canell i del braç. Per tant, només heu de tenir el dit quan escrigui.

- No intenteu recordar la posició del personatge del teclat: el secret per ser sobre el tipus a tipus 10 dels dits ràpidament i exactament és permetre que el cervell tingui temps per llegir. En lloc de fixar -se en el teclat i memoritzar mecànicament sobre com posar la mà, haureu de moure’t tan fàcilment i flexibilment. Un cop hàgiu estat prevàcticament, el cervell es forma en un reflex natural que facilita el tipus.

- Utilitzeu força moderada: escriure massa dur no només us costa més esforç, sinó que també afecta els que us envolten. Per tant, utilitzeu una força suficient. Això també redueix la pressió sobre les mans i els dits.

- No poseu massa èmfasi en els èxits: L’objectiu de practicar el tipus de deu dits és millorar la velocitat del tipus. Però hauríeu de recordar -ho, prova de mecanografia No és tot. Podeu escriure 90-100 paraules per minut, però si sovint s’inclina, la gramàtica, tot queda sense sentit. En lloc de centrar -se massa en la velocitat, també la precisió del valor.