23 milions+
Usuaris
300.000+
Professors

Typingtop.com: practiqueu la prova i la tipografia

Comproveu la velocitat d'escriure

Què tan ràpid podeu escriure? Feu les nostres proves d'escriptura i comproveu la velocitat d'escriptura ara.

Múltiples modes de pràctica

Amb els nostres modes de pràctica, exercicis d’escriure, una col·locació adequada dels dits, podeu formar fàcilment l’hàbit d’utilitzar els 10 dits i augmentar la velocitat d’escriptura.

Lliçons pràctiques

Trieu entre moltes lliçons d’escriptura gratuïta i practiqueu gradualment les vostres habilitats d’escriure.

Feu un seguiment de la vostra pràctica d’escriure

Seguiu la vostra pràctica d'escriure per establir un objectiu clar i mantenir el vostre procés d'escriptura pel bon camí.

Experiència interactiva

TypingTop crea una col·lecció de contingut com ara: jocs, vídeos i diversos reptes d'escriure, que ajuda els usuaris a tenir diverses experiències i fa que la tipificació sigui més agradable.

Instruccions per a la posició correcta

Per escriure més ràpidament, cal col·locar els dits correctament. Cada dit s’ha de col·locar correctament a cada grup de claus i haureu d’escriure exactament segons les instruccions. Practiqueu escriure de manera perseverant i regularment us ajudarà a dominar i escriure més ràpidament.

Preguntes i respostes

Practicar l'escriptura de deu dits augmentarà el focus i reduirà l'estrès quan escriviu durant molt de temps.

TypingTop compta amb moltes lliçons d’escriptura de deu dècades des de nivells fàcils i difícils i imatges visuals perquè els usuaris es coneguin fàcilment i escriguin més ràpidament.

Les paraules per minut (WPM) són una mètrica que s’utilitza per mesurar la velocitat d’escriptura i es calcula en funció del nombre de paraules escrites per minut.

TypingTop és un lloc web que practica de deu dècades per a cada assignatura: alumnes, estudiants, treballadors, empleats, ..

TypingTop dóna suport als professors amb funcions com: gestionar classes, assignar lliçons als estudiants i revisar els resultats dels estudiants.

Només necessiteu Internet i un navegador web per utilitzar TypingTop per practicar la tipificació.

A més de realitzar exercicis d’escriptura, TypingTop té altres funcions per ajudar els usuaris a practicar la tipificació com ara el seguiment de temps de pràctica, la configuració d’objectius per a la pràctica, els jocs per ajudar a la pràctica d’escriure, etc.

No cal crear un compte per provar la velocitat d'escriptura. Tanmateix, quan registreu un compte, es guardaran els resultats de la prova d’escriptura, cosa que us facilita fer un seguiment del vostre progrés o compartir els resultats amb els amics.

TypingTop admet tots els navegadors com Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, de manera que podeu utilitzar el vostre navegador favorit per practicar escrivint a TypingTop.

  • La quantitat de temps necessària es correlaciona amb la quantitat de temps i esforç que heu realitzat. Heu de crear un compte per fer un seguiment del vostre progrés i resultats després de cada lliçó.
  • Quan creeu un compte TypingTop, podeu definir diàriament el vostre temps de pràctica estàndard i practicar lliçons d’escriptura per escriure adequadament.
  • Després de completar els vostres objectius o exercicis de pràctica del teclat, TypingTop us atorgarà les insígnies corresponents.
  • Per tal d’escriure més ràpidament, heu de practicar escrivint amb les lliçons d’escriptura a la secció de pràctiques d’escriure, recordeu posar els dits en ordres correctes, establir objectius diaris per al temps de pràctica, la pràctica regularment i el més important és persistir en la pràctica d’escriptura de deu dècades .
  • La postura adequada i còmoda és també un factor important per practicar la tipificació ràpida i eficaç.