Øv type 10 fingre, praksis at skrive hurtigt

Computeren er blevet et uundværligt supportværktøj på mange områder. Computerrelaterede færdigheder er også vigtige i overensstemmelse hermed, 10-finger typning er en af ​​dem. 10-finger-type betragtes som en meget nødvendig færdighed for alle elever, studerende og arbejdende mennesker.

Hvad er 10-finger typning? Fra A-Z på 10-finger-typningsteknik.

I. Hvad er 10-finger typning?

10-finger typning (berøringstypning) er en typisk skout uden at se på tastaturet. Gennem træningsprocessen husker hjernen automatisk placeringen af ​​tegnene på tastaturet. Accorder vil 8 fingre under skrivebestilling blive bestilt (hjemme række) og flytte i henhold til visse regler.

På trods af at han blev opfundet i 1888 10-finger typning I stigende grad beviser dens betydning i det moderne liv i dag. "Faderen" af denne teknik er Frank Edward McGurrin - en domstolssekretær i Salt Lake City, Utah, USA.

Ii. Fordele ved 10-finger-typning

- Sparingstid: Type 10 fingre hjælper dig med at spare meget tid i studiet og arbejdet. Du kan skrive 75-80 ord/minut. Dette nummer er meget større end vanen med "trigger" af typen ", når hastigheden kun svinger omkring 30 ord/minut.

- God til sundhed: Aktiviteter på fronter vil mere eller mindre påvirke øjnene, skuldrene, rygsøjlen, ... Brug 10 fingre til at skrive Hjælper dig med at bestemme den korrekte siddende holdning, der er begrænsede sygdomme som øjebelastning, nakkesmerter, skuldersmerter.

- Forbedring af arbejdseffektivitet: I stedet for at skulle fokusere på at "opdage" hver karakter på tastaturet, kan du nu fokusere på at tænke og løsne med jobbet.

- Åbner mange jobmuligheder: I henhold til resultaterne af en Microsoft-undersøgelse, der blev foretaget i 2014, mener 43% af arbejdsgiverne, at 10-finger-typning er en meget vigtig færdighed. I Storbritannien har 4 ud af 10 mennesker vane med at bruge 1-2 fingre til at skrive. Deres skrivehastighed varierer kun fra 40-50 ord/minut. Tallene om viser vigtigheden af 10-finger typning På mange områder, især til job, der kræver en masse tekstredigering som redaktører, journalister, oversættere osv.

III. Sådan praktiseres 10-fingere, der skriver enkle og effektive

1. Øv dig effektivt med at skrive 10 fingre med at TypingTop

Typingtop 10-finger typesoftware med følgende funktioner:

- Software på online platforme, ingen tid til at downloade og installere, øve i klassen og derhjemme.
- Skrivningsøvelser er designet fra grundlæggende til avanceret med en række forskellige former, der hjælper studerende med at vænne sig til tastaturet hurtigt og inskriptionstypehastighed.
- Sæt mål til at øve, hjælpe dig med at overvåge din træningsproces.
- Evaluer automatisk at skrive praksis, give forslag om praksistid.
- Badge af belønning for studerende med gode træningspræstationer, hvilket skaber emuleringsbevægelser for studerende.
- Der er et ledelsessystem for lærere til effektivt at styre elevernes typepraksis, tildele og opsummere resultaterne af klasseopgaver og hjemmearbejde.

2. Bestem siddende holdning

Den siddende holdning påvirker ikke kun skrivehastighed, men også relateret til dit fysiske helbred. Accooringly er den nøjagtige siddende holdning vasket som følger:

- Sæt dig lige op, vip ikke dit hoved tilbage og bøj dit hoved for meget frem. Dette presser på nakken og skulderen.

- ben til at trøste. Hånden skaber en vinkelret kontaktvinkel med bordpladen og tastaturet.

- Oprethold en afstand fra skærmen til øjnene er 50-100 cm.

- Computeren er i form med synet, ikke for høj eller for lav.

3. 10-finger typningsteknik

Når du skriver 10 fingre, har hver finger sin egen position og ROL. Som følger:

For venstre hånd:

Pegefinger: placeret ved F -nøglen, kontroller tasterne R, F, V, 4, T, G, B, 5.

Langfinger: placeret på tasterne D, kontroller tasterne E, D, C, 3.

Ringfinger: placeret på S -taster, kontroller W, S, X, 2.

Lille finger: placeret på nøglen A, kontroller tasterne q, a, z, 1, 'fane, hættelås, skift.

 

For højre hånd:

Pegefinger: placeret på J -nøgler, kontroller H, Y, N, 6, 7, U, J, M.

Langfinger: placeret ved K -nøgler, kontroller tasterne 8, i, k, <.

Ringfinger: placeret på L -taster, kontroller tasterne 9, O, L,>.

Lillefinger: Placeret ved tasterne;, kontroller tasterne 0, p, :, ?, ", [,],-,+, , Enter.

 

Iv. Principper, når man praktiserer at skrive 10 fingre, øve på at skrive

- Ser ikke på tastaturet for meget: Dette er sondering den største udfordring, når du begynder at øve type 10 fingre. Du vil have en tendens til at se ned på tastaturet, når du kan huske karakteren af ​​karakteren såvel som forkert. Du skal dog begrænse dette, hvis du vil mestre færdighederne 10-finger-typen. Øv hårdt og giv hjernen tid til at huske nøglerne.

- Flyt ikke håndleddet for meget: Brug af håndleddet, mens du skriver, vil medføre håndled og arm træthed. Derfor skal du kun have din finger, når typen er.

- Forsøg ikke at huske karakteren af ​​karakteren på tastaturet: Hemmeligheden bag at handle om type til type 10 fingre hurtigt og er nøjagtigt at lade hjernen have tid til at læse. I stedet for at stirre på tastaturet og mekanisk huske på, hvordan du placerer din hånd, skal du bevæge dig så let og fleksibelt. Når du først har brug for det, vil din hjerne tage form i en naturlig refleks, der gør typen lettere.

- Brug moderat kraft: At skrive for hårdt koster ikke kun dig mere kræfter, men påvirker også dem omkring dig. Brug derfor en tilstrækkelig kraft. Dette reducerer også trykket på hænderne og fingrene.

- Læg ikke for meget vægt på resultater: Målet med at øve 10-finger-type er at forbedre typehastigheden. Men du skal huske det, skrivetest er ikke alt. Du kan skrive 90-100 ord pr. Minut, men hvis du ofte stave stave, grammatik, bliver alt meningsløst. I stedet for at fokusere for meget på hastighed, værdien af ​​nøjagtighed.