Harjoittele tyypin 10 sormea, harjoita kirjoittamista nopeasti

Tietokoneesta on tullut välttämätön tukityökalu monilla aloilla. Tietokoneisiin liittyvät taidot ovat myös välttämättömiä, vastaavasti, 10 sormen kirjoitus on yksi heistä. 10-sormen tyyppiä pidetään erittäin välttämättömänä taitona kaikille oppilaille, opiskelijoille ja työläisille.

Mikä on 10-sormen kirjoitus? A-Z: ltä 10-sormen kirjoitustekniikasta.

I. Mikä on 10 sormen kirjoitus?

10-sormen kirjoitus (kosketuskirje) on kirjoituskatsu katsomatta näppäimistöä. Harjoitteluprosessin kautta aivot muistavat automaattisesti näppäimistön merkkien sijainnin. Accorder, kirjoituksen aikana, tilataan 8 sormea ​​(kotirivi) ja siirretään tiettyjen sääntöjen mukaisesti.

Huolimatta siitä, että se keksittiin vuonna 1888 10 sormen kirjoitus Todistaa sen merkityksen yhä enemmän nykyaikaisessa elämässä. Tämän tekniikan "isä" on Frank Edward McGurrin - tuomioistuimen sihteeri Salt Lake Cityssä, Utah, USA.

II. 10 sormen kirjoittamisen edut

- Ajan säästäminen: Tyyppi 10 sormet auttavat sinua säästämään paljon aikaa opiskeluun ja työskentelyyn. Voit kirjoittaa 75-80 sanaa/minuutti. Tämä luku on paljon suurempi kuin monien ihmisten tyypin "laukaiseva" tapa, kun nopeus vaihtelee vain noin 30 sanaa minuutissa.

- Hyvä terveydelle: Edessä olevat aktiviteetit vaikuttavat enemmän tai vähemmän negatiivisesti silmiin, hartioihin, selkärankaan, ... Käytä 10 sormea ​​kirjoittamiseen Auttaa sinua määrittämään oikean istuvan asennon, siten rajoitetut sairaudet, kuten silmäkannat, niskakipu, olkakipu.

- Työn tehokkuuden parantaminen: Sen sijaan, että sinun on keskityttävä "havaitsemaan" jokainen näppäimistön hahmo, voit nyt keskittyä ajatteluun ja vapautumiseen työn kanssa.

- Avaa monia työmahdollisuuksia: Vuonna 2014 suoritetun Microsoft-tutkimuksen tulosten mukaan 43% työnantajista ajattelee, että 10 sormen kirjoittaminen on erittäin tärkeä taito. Yhdistyneessä kuningaskunnassa 4: llä kymmenestä ihmisestä on tapana käyttää 1-2 sormea ​​tyyppiin. Niiden kirjoitusnopeus vaihtelee vain 40-50 sanasta/minuutista. Numerot osoittavat 10 sormen kirjoitus Monilla aloilla, etenkin työpaikoissa, jotka vaativat paljon tekstin muokkaamista toimittajina, toimittajina, kääntäjinä jne.

III. Kuinka harjoittaa 10-fingeriä, jotka kirjoittavat yksinkertaisia ​​ja tehokkaita

1. Harjoittele 10 sormea ​​kirjoittamista tehokkaasti TYPINGTOP: lla

TypingTop 10-sormen kirjoitusohjelmisto seuraavilla ominaisuuksilla:

- Ohjelmisto online -alustoilla, ei ole aikaa ladata ja asentaa, harjoitella luokassa ja kotona.
- Kirjoitusharjoitukset on suunniteltu perus- ja edistyneistä, monilla muodoilla, jotka auttavat opiskelijoita tottumaan näppäimistöön nopeasti ja kirjoitustyypin nopeus.
- Aseta harjoittelu tavoitteet, auta sinua seuraamaan koulutusprosessiasi.
- Arvioi kirjoituskäytäntö automaattisesti, anna ehdotus harjoittelujaksosta.
- Palkinnon merkki opiskelijoille, joilla on hyvät koulutusta, luovat emulointiliikkeitä opiskelijoille.
- Opettajien hallintajärjestelmä on auttamassa oppilaiden kirjoituskäytännön tehokkaaseen hallintaan, luokan tehtävien ja kotitehtävien tulokset.

2. Määritä istuva asento

Istuen asento ei vaikuta vain kirjoittamisen nopeuteen, vaan myös liittyy fyysiseen terveyteesi. Tarkkaan, tarkka istuinasento on heittämistä seuraavasti:

- Istu suoraan, älä kallista päätäsi taaksepäin ja kumartaa päätäsi liikaa. Tämä painostaa kaulaa ja olkapäätä.

- Jalat mukavuuteen. Käsi luo kohtisuoran kosketuskulman pöydän yläosaan ja näppäimistöön.

- Pidä etäisyys näytöstä silmiin on 50-100 cm.

- Tietokone sopii visioon, ei liian korkeaan tai liian matalaan.

3. 10 sormen kirjoitustekniikka

Kun kirjoitat 10 sormea, jokaisella sormella on oma asento ja ROL. Seuraavasti:

Vasemmalle kädelle:

Etusormi: Asetettu F -avaimeen, hallitse näppäimiä R, F, V, 4, T, G, B, 5.

Keskisormi: Aseta näppäimille d, hallitse näppäimiä E, D, C, 3.

Rengas sormi: asetettu S -näppäimille, hallitse W, S, X, 2.

Pikku sormi: Asetettu avaimelle A, hallitse näppäimiä q, a, z, 1, '-välilehti, caps lukko, vaihda.

 

Oikealle kädelle:

Etusormi: asetettu J -näppäimille, ohjaimet H, Y, N, 6, 7, U, J, M.

Keskisormi: Asetettu K -näppäimille, hallitse näppäimiä 8, i, k, <.

Rengas sormi: asetettu L -näppäimille, hallitse avaimet 9, o, l,>.

Pikkusormi: Sijoitetaan näppäinten kohdalle;, ohjaa näppäimiä 0, p, :, ?, ", [,],-,+, , Enter.

 

Iv. Periaatteet harjoittaessasi 10 sormea, kirjoittamalla kirjoittamista

- Älä katso näppäimistöä liikaa: Tämä on kovaa suurin haaste, kun aloitat tyypin 10 sormet. Sinulla on taipumus katsoa alas näppäimistöä aina, kun muistat hahmon ja väärinkäytön sijainnin. Sinun on kuitenkin rajoitettava tämä, jos haluat hallita 10-sormen tyyppitaitoja. Harjoittele kovasti ja anna aivoille aikaa muistaa avaimet.

- Älä siirrä rannetta liikaa: ranteen käyttäminen kirjoittamisen aikana aiheuttaa rannetta ja käsivarren väsymystä. Siksi sinulla pitäisi olla sormesi vain kirjoittaessasi.

- Älä yritä muistaa näppäimistön merkin sijaintia: tyypin salaisuus tyypin 10 sormeen nopeasti ja tarkalleen on antaa aivoille aikaa lukea. Sen sijaan, että tuijotat näppäimistöä ja muistettaisiin mekaanisesti käden sijoittamista, sinun tulisi liikkua niin helposti ja joustavasti. Kun sinulla on precattisesti, aivosi muotoutuvat luonnolliseen refleksiin, joka helpottaa tyyppiä.

- Käytä maltillista voimaa: Tyypitys liian kovasti ei vain maksa sinulle enemmän vaivaa, vaan vaikuttaa myös ympärilläsi oleviin. Siksi käytä riittävää voimaa. Tämä vähentää myös käsien ja sormien painetta.

- Älä korosta liikaa saavutuksia: 10-sormen tyypin harjoittamisen tavoitteena on parantaa tyypin nopeutta. Mutta sinun pitäisi muistaa se, kirjoitustesti ei ole kaikki. Voit kirjoittaa 90-100 sanaa minuutissa, mutta jos kirjoitat usein väärin, kielioppia, kaikesta tulee merkityksetöntä. Sen sijaan, että keskityisit liikaa nopeuteen, myös arvon tarkkuus.