Typingtop.com

Lær hvordan du skriver

Klik for detaljer

Skrivningstest

Klik for detaljer
23 millions+
Brugere
300,000+
Teachers

Typingtop.com - Øvelse af at skrive og skrive test

Tjek din skrivehastighed

Hvor hurtigt kan du skrive? Lav vores skriveprøver, og kontroller din skrivehastighed nu.

Flere praksistilstande

Med vores praksistilstande, skriveøvelser, ordentlig fingerplacering, kan du nemt danne vanen med at bruge alle 10 fingre og øge indtastningshastigheden.

Praktiske lektioner

Vælg mellem mange gratis indtastningstimer, og praktiser gradvist dine skrivefærdigheder.

Hold styr på din skrivepraksis

Følg din skrivepraksis for at sætte et klart mål og opbevare din skriveproces på det rigtige spor.

Interaktiv oplevelse

TypingTop bygger en samling indhold som: spil, videoer og forskellige skriveudfordringer, som hjælper brugerne med at få en række forskellige oplevelser og gør det sjovere.

Instruktioner til korrekt håndposition

For at skrive hurtigere skal fingrene placeres korrekt. Hver finger skal placeres korrekt på hver nøglegruppe, og du skal skrive nøjagtigt i henhold til instruktionerne. Øvelse af at skrive vedholdende og regelmæssigt vil hjælpe dig med at mestre typning og skrive hurtigere.

Spørgsmål og svar

At øve 10-finger-typning øger fokus og reducerer stress, når du skriver i lang tid.

TypingTop har mange 10-finger-typningstimer fra let til vanskelige niveauer og visuelle billeder for brugere at blive bekendt med at blive bekendt og skrive hurtigere.

Ord pr. Minut (WPM) er en metrisk, der bruges til at måle indtastningshastighed og beregnes baseret på antallet af indtastede ord pr. Minut.

TypingTop er et 10-finger, der praktiserer websted for hvert emne: elever, studerende, arbejdere, ansatte, ..

TypingTop understøtter lærere med funktioner som: Administrer klasser, tildele lektioner til studerende og gennemgå studerendes resultater.

Du har kun brug for internettet og en webbrowser til at bruge typingtop til at øve på at skrive.

Ud over at engagere skriveøvelser har TypingTop andre funktioner til at hjælpe brugerne med at praktisere at skrive, såsom praksistidssporing, indstilling af mål for praksis, spil til at hjælpe med at øve osv.

Du behøver ikke at oprette en konto for at teste din skrivehastighed. Når du registrerer en konto, gemmes resultaterne af din skriveprøve imidlertid, hvilket gør det nemt for dig at spore dine fremskridt eller dele resultaterne med venner.

TypingTop understøtter alle browsere som Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, så du kan bruge din yndlingsbrowser til at øve dig på at skrive på typning.

  • Mængden af ​​krævet tid korrelerer med den mængde tid og kræfter, du lægger på. Du skal oprette en konto for at spore dine fremskridt og resultater efter hver lektion.
  • Når du opretter en TypingTop -konto, kan du indstille din standardpraksis tid dagligt og øve dig på at skrive lektioner til korrekt indtastning.
  • Når du har gennemført dine mål eller øvelser på tastaturøvelser, tildeler TypingTop tilsvarende badges til dig.
  • For at indtaste hurtigere skal du øve dig på at skrive med at skrive lektioner i at skrive praksisafsnit .
  • Korrekt og behagelig kropsholdning er også en vigtig faktor til at øve hurtigt og effektivt.