23 miljoonaa+
Käyttäjät
300 000+
Opettajat

Typingtop.com - Harjoittele kirjoitus- ja kirjoitustestiä

Tarkista kirjoittamisen nopeus

Kuinka nopeasti voit kirjoittaa? Suorita kirjoituskokeet ja tarkista kirjoittamisnopeutesi nyt.

Useita harjoitusmuotoja

Harjoittelutiloissamme, kirjoitusharjoituksilla, oikean sormen sijoittamisella voit helposti muodostaa tapan käyttää kaikkia 10 sormea ​​ja lisätä kirjoitusnopeutta.

Käytännölliset oppitunnit

Valitse monista ilmaisista kirjoitustunneista ja harjoittele vähitellen kirjoittamistaitojasi.

Seuraa kirjoituskäytäntöäsi

Aseta selkeä tavoite ja pitää kirjoitusprosessi oikealla tiellä kirjoituskäytäntöäsi.

Interaktiivinen kokemus

TyyppiTop rakentaa kokoelman sisältöä, kuten: pelit, videot ja erilaiset kirjoitushaasteet, mikä auttaa käyttäjiä olemaan erilaisia ​​kokemuksia ja tekee kirjoittamisesta nautinnollisemman.

Ohjeet oikealle käden sijainnille

Nopeamman kirjoittamiseksi sormet on asetettava kunnolla. Jokainen sormi tulee sijoittaa oikein jokaiselle avainryhmälle ja sinun tulee kirjoittaa tarkalleen ohjeiden mukaisesti. Harjoittele kirjoittamista sitkeästi ja säännöllisesti auttaa sinua hallitsemaan kirjoittamisen ja kirjoittamaan nopeammin.

Kysymykset ja vastaukset

10-sormen kirjoittamisen harjoittaminen lisää keskittymistä ja vähentää stressiä kirjoittaessasi pitkään.

TyyppiTopissa on useita 10 sormen kirjoitustunteja helppoon vaikeisiin tasoihin ja visuaalisiin kuviin käyttäjille tutustua helposti ja kirjoittaa nopeammin.

Sanat minuutissa (WPM) on mittari, jota käytetään kirjoitusnopeuden mittaamiseen ja lasketaan minuutissa kirjoitettujen sanojen lukumäärän perusteella.

TyyppiTop on 10 sormen harjoittava verkkosivusto jokaiselle aiheelle: oppilaat, opiskelijat, työntekijät, työntekijät, ..

TyyppiTop tukee opettajia toimintojen kanssa, kuten: Hallitse luokkia, antaa oppitunteja opiskelijoille ja tarkistaa opiskelijoiden tulokset.

Tarvitset vain Internetin ja verkkoselaimen käyttämään TyyriTopia kirjoittamisen harjoittamiseen.

Kirjoittamisharjoittelujen kiinnittämisen lisäksi TyyppiTopilla on muita ominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä harjoittamaan kirjoittamista, kuten harjoitteluajan seuranta, harjoituksen tavoitteiden asettaminen, pelien kirjoittamisen auttamiseksi jne.

Sinun ei tarvitse luoda tiliä kirjoittamisenopeuden testaamiseksi. Kun rekisteröit tilin, kirjoituskokeen tulokset kuitenkin tallennetaan, minkä ansiosta on helppo seurata edistymistäsi tai jakaa tuloksia ystävien kanssa.

TyyppiTop tukee kaikkia selaimia, kuten Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, joten voit käyttää suosikkiselainta kirjoittamalla kirjoituspyyntö.

  • Vaadittava aika korreloi panemasi ajan ja vaivan kanssa. Sinun tulisi luoda tili edistymisen ja tulosten seuraamiseksi jokaisen oppitunnin jälkeen.
  • Kun luodaan TyyppiToP -tilin, voit asettaa vakioharjoitteluajan päivittäin ja harjoitella kirjoittamista asianmukaiseen kirjoittamiseen.
  • Kun olet suorittanut tavoitteesi tai näppäimistön harjoitteluharjoittelut, TyyppiTop myöntää sinulle vastaavat merkit.
  • Nopeamman kirjoittamiseksi sinun on harjoiteltava kirjoittamista kirjoitustunneilla kirjoitusharjoitteluosiossa, muista laittaa sormesi oikeisiin tilauksiin, asettaa päivittäiset tavoitteet harjoittelujaksoon, säännöllisesti harjoitteluun ja tärkein asia on jatkaa 10-sormen kirjoittamisharjoittelussa .
  • Oikea ja mukava asento on myös tärkeä tekijä tyypittämisessä nopeasti ja tehokkaasti.