Typingtop.com

23 милиона+
Потребители
300 000+
Учители

Typingtop.com - Практикувайте тест за въвеждане и въвеждане

Проверете скоростта на писането си

Колко бързо можете да напишете? Направете нашите тестове за писане и проверете скоростта на писане сега.

Множество режими на практика

С нашите режими на практика, упражнения за въвеждане, правилно поставяне на пръсти, можете лесно да формирате навика да използвате всички 10 пръста и да увеличите скоростта на въвеждане.

Практически уроци

Изберете от много безплатни уроци по писане и постепенно практикувайте уменията си за писане.

Следете практиката си за писане

Следвайте практиката си за писане, за да поставите ясна цел и да запазите процеса на писане на правилния път.

Интерактивен опит

TypingTop изгражда колекция от съдържание като: игри, видеоклипове и различни предизвикателства за въвеждане, което помага на потребителите да имат разнообразие от опит и прави въвеждането по -приятно.

Инструкции за правилна позиция на ръката

За да напишете по -бързо, пръстите трябва да бъдат поставени правилно. Всеки пръст трябва да бъде поставен правилно върху всяка група ключове и трябва да въведете точно според инструкциите. Практикувайте да пишете постоянно и редовно ще ви помогне да овладеете пишенето и въвеждането по -бързо.

Въпроси и отговори

Практикуването на типизиране на 10 пръста ще увеличи фокуса и ще намали стреса при въвеждане за дълго време.

TypingTop има много уроци по пишете с 10 пръста от лесни до трудни нива и визуални изображения за потребителите, за да се запознаят лесно и да напишат по-бързо.

Думите в минута (WPM) са показател, използван за измерване на скоростта на въвеждане и се изчислява въз основа на броя на думите, въведени в минута.

TypingTop е уебсайт за практикуване на 10 пръста за всеки предмет: ученици, студенти, работници, служители, ..

TypingTop поддържа учители с функции като: Управление на класове, присвояване на уроци на учениците и преглеждайте резултатите на учениците.

Имате нужда само от интернет и уеб браузър, за да използвате TypingTop, за да практикувате писане.

В допълнение към ангажирането на упражненията за писане, TypingTop има други функции, които да помогнат на потребителите да практикуват въвеждане, като например проследяване на времето за практика, поставяне на цели за практика, игри, за да помогнат за практикуване на писане и т.н.

Не е необходимо да създавате акаунт, за да тествате скоростта на писане. Въпреки това, когато регистрирате акаунт, резултатите от вашия тест за писане ще бъдат запазени, което ви улеснява проследяването на напредъка си или да споделяте резултатите с приятели.

TypingTop поддържа всички браузъри като Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, така че можете да използвате любимия си браузър, за да практикувате писане на TypingTop.

  • Необходимото време е корелира с времето и усилията, които влагате. Трябва да създадете акаунт, който да проследява напредъка и резултатите си след всеки урок.
  • Когато създавате акаунт в TypingTop, можете да задавате стандартното си време за практика ежедневно и да практикувате уроци по пишете за правилното въвеждане.
  • След като завършите целите си или упражненията за тренировки по клавиатура, TypingTop ще ви присъди съответни значки.
  • За да напишете по-бързо, трябва да практикувате да пишете с уроци по въвеждане в секцията за писане на практика, не забравяйте да поставите пръстите си в правилни поръчки, да си поставяте ежедневни цели за време за тренировка, редовно практикуване и най-важното е да се запази в практиката за писане на 10 пръста от 10-пръст .
  • Правилната и удобна стойка също е важен фактор за практикуване на писане бързо и ефективно.