Typingtop.com

23 miljoner+
Användare
300 000+
Lärare

Typingtop.com - Öva att skriva och skriva test

Kontrollera din skrivhastighet

Hur snabbt kan du skriva? Gör våra skrivprov och kontrollera din skrivhastighet nu.

Flera träningslägen

Med våra träningslägen, skrivövningar, korrekt fingerplacering kan du enkelt bilda vanan att använda alla 10 fingrar och öka skrivhastigheten.

Praktiska lektioner

Välj mellan många gratis skrivlektioner och öva gradvis dina skrivfärdigheter.

Håll koll på din skrivningspraxis

Följ din skrivpraxis för att sätta ett tydligt mål och behålla din skrivprocess på rätt spår.

Interaktiv upplevelse

TypingTop bygger en samling innehåll som: spel, videor och olika skrivutmaningar, vilket hjälper användare att ha olika upplevelser och gör att skriva roligare.

Instruktioner för korrekt handposition

För att skriva snabbare måste fingrarna placeras korrekt. Varje finger ska placeras korrekt på varje nyckelgrupp och du bör skriva exakt enligt instruktionerna. Öva på att skriva utdraget och regelbundet hjälper dig att behärska att skriva och skriva snabbare.

Frågor och svar

Att öva på 10-finger-typ kommer att öka fokuset och minska stressen när du skriver länge.

TypingTop har många 10-finger-typlektioner från enkla till svåra nivåer och visuella bilder för användare att bli bekanta enkelt och skriva snabbare.

Ord per minut (wpm) är en metrisk som används för att mäta skrivhastighet och beräknas baserat på antalet ord som skrivs per minut.

TypingTop är en 10-finger som praktiserar webbplats för varje ämne: elever, studenter, arbetare, anställda, ..

TypingTop stöder lärare med funktioner som: Hantera klasser, tilldela lektioner till eleverna och granska elevernas resultat.

Du behöver bara Internet och en webbläsare för att använda TypingTop för att träna.

Förutom att engagera skrivövningar har TypingTop andra funktioner för att hjälpa användare att träna att skriva, till exempel träningstidsspårning, målinställning för övning, spel för att hjälpa till att träna, etc.

Du behöver inte skapa ett konto för att testa din skrivhastighet. Men när du registrerar ett konto sparas resultaten från ditt skrivprov, vilket gör det enkelt för dig att spåra dina framsteg eller dela resultaten med vänner.

TypingTop stöder alla webbläsare som Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, så att du kan använda din favorit webbläsare för att öva på att skriva på TypingTop.

  • Den tid som krävs korrelerar med den tid och ansträngning du lägger in. Du bör skapa ett konto för att spåra dina framsteg och resultat efter varje lektion.
  • När du skapar ett TypingTop -konto kan du ställa in din standardövningstid dagligen och träna att skriva lektioner för korrekt skrivning.
  • När du har slutfört dina mål eller tangentbordövningsövningar tilldelar TypingTop motsvarande märken till dig.
  • För att skriva snabbare måste du öva på att skriva med att skriva lektioner i avsnittet om att skriva övningsavsnitt, kom ihåg att sätta fingrarna i korrekta beställningar, ställa in dagliga mål för övningstid, regelbundet öva och det viktigaste är att bestå i 10-finger-typpraxis .
  • Korrekt och bekväm hållning är också en viktig faktor för att öva på att skriva snabbt och effektivt.