Typingtop.com

Mësoni si të shkruani

Klikoni për detaje

Provë shtypjeje

Klikoni për detaje
23 milion+
Përdorues
300,000+
Mësues

Typingtop.com - Praktikoni Testin e Shtypjes dhe Typing Testit

Kontrolloni shpejtësinë tuaj të shtypjes

Sa shpejt mund të shkruani? Bëni testet tona të shtypjes dhe kontrolloni shpejtësinë tuaj të shtypjes tani.

Mënyra të shumta praktike

Me mënyrat tona të praktikës, ushtrimet e shtypjes, vendosjen e duhur të gishtit, ju lehtë mund të formoni zakonin e përdorimit të të gjithë 10 gishtërinjve dhe të rritni shpejtësinë e shtypjes.

Mësime praktike

Zgjidhni nga shumë mësime të shtypjes falas dhe praktikoni gradualisht aftësitë tuaja të shtypjes.

Mbani gjurmët e praktikës suaj të shtypjes

Ndiqni praktikën tuaj të shtypjes për të vendosur një qëllim të qartë dhe për të mbajtur procesin tuaj të shtypjes në rrugën e duhur.

Përvojë interaktive

TypingTop ndërton një koleksion të përmbajtjes siç janë: lojëra, video dhe sfida të ndryshme të shtypjes, gjë që ndihmon përdoruesit të kenë një larmi përvojash dhe e bën shtypjen më të këndshme.

Udhëzime për pozicionin e saktë të duarve

Për të shtypur më shpejt, gishtat duhet të vendosen siç duhet. Fingerdo gisht duhet të vendoset si duhet në secilin grup kyç dhe duhet të shkruani saktësisht sipas udhëzimeve. Praktikoni shtypjen e vazhdueshme dhe rregullisht do t'ju ndihmojë të zotëroni shtypjen dhe shkruani më shpejt.

Q & A

Praktikimi i shtypjes me 10 gishta do të rrisë fokusin dhe do të zvogëlojë stresin kur shtypni për një kohë të gjatë.

TypingTop ka shumë mësime të shtypjes me 10 gishta nga nivele të lehta deri në të vështira dhe imazhe vizuale për përdoruesit që të njihen lehtësisht dhe të shkruajnë më shpejt.

Fjalët për minutë (WPM) është një metrikë e përdorur për të matur shpejtësinë e shtypjes dhe llogaritet bazuar në numrin e fjalëve të shtypura në minutë.

TypingTop është një uebfaqe që praktikon me 10 gishta për çdo temë: nxënës, studentë, punëtorë, punonjës, ..

TypingTop mbështet mësuesit me funksione si: Menaxhoni klasa, caktoni mësime për studentët dhe rishikoni rezultatet e studentëve.

Ju duhet vetëm interneti dhe një shfletues në internet për të përdorur TypingTop për të praktikuar shtypjen.

Përveç angazhimit të ushtrimeve të shtypjes, TypingTop ka veçori të tjera për të ndihmuar përdoruesit të praktikojnë shtypjen e tillë si ndjekja e kohës së praktikës, përcaktimi i qëllimeve për praktikë, lojëra për të ndihmuar në praktikën e shtypjes, etj.

Ju nuk keni nevojë të krijoni një llogari për të provuar shpejtësinë tuaj të shtypjes. Sidoqoftë, kur regjistroni një llogari, rezultatet e testit tuaj të shtypjes do të ruhen, gjë që ju lehtëson të gjurmoni përparimin tuaj ose të ndani rezultatet me miqtë.

TypingTop mbështet të gjithë shfletuesit si Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, kështu që ju mund të përdorni shfletuesin tuaj të preferuar për të praktikuar shtypjen në TypingTop.

  • Sasia e kohës e kërkuar lidhet me sasinë e kohës dhe përpjekjes që vendosni. Ju duhet të krijoni një llogari për të ndjekur përparimin dhe rezultatet tuaja pas çdo mësimi.
  • Kur krijoni një llogari TypingTop, mund të vendosni kohën tuaj të praktikës standarde çdo ditë dhe të praktikoni mësime për shtypjen e duhur për shtypjen e duhur.
  • Pasi të keni përfunduar qëllimet tuaja ose ushtrimet e praktikës së tastierës, TypingTop do t'ju japë shënja përkatëse për ju.
  • Në mënyrë që të shkruani më shpejt, ju duhet të praktikoni shtypjen me shtypjen e mësimeve në shtypjen e seksionit të praktikës, mos harroni të vendosni gishtat në porosi të sakta, të vendosni qëllime ditore për kohën e praktikës, rregullisht praktikën dhe gjëja më e rëndësishme është duke vazhduar në praktikën e shtypjes me 10 gishta .
  • Qëndrimi i duhur dhe i rehatshëm është gjithashtu një faktor i rëndësishëm për të praktikuar shtypjen e shpejtë dhe në mënyrë efektive.