Typingtop.com

Naučite kako tipkati

Kliknite za detalje

Test tipkanja

Kliknite za detalje
23 milijuna+
Korisnici
300 000+
Učitelji

Typingtop.com - PRAKSITE TEST ISPITIVANJA I TEPIRAKA

Provjerite brzinu tipkanja

Koliko brzo možete tipkati? Napravite naše testove za tipkanje i provjerite brzinu tipkanja sada.

Višestruki načini prakse

Pomoću naših načina prakse, vježbi tipkanja, pravilnim postavljanjem prsta, lako možete oblikovati naviku upotrebe svih 10 prstiju i povećanje brzine tipkanja.

Praktične lekcije

Odaberite između mnogih lekcija za besplatno tipkanje i postupno vježbajte svoje vještine tipkanja.

Pratite svoju praksu tipkanja

Slijedite svoju praksu tipkanja kako biste postavili jasan cilj i održali postupak tipkanja na pravom putu.

Interaktivno iskustvo

TyperingTop gradi kolekciju sadržaja kao što su: igre, videozapisi i razni izazovi za tipkanje, što pomaže korisnicima da imaju razna iskustva i čini tipkanje ugodnijim.

Upute za ispravan položaj ruke

Da bi se brže tipkale, prsti trebaju biti pravilno postavljeni. Svaki prst treba pravilno postaviti na svaku grupu ključa i trebali biste unijeti točno prema uputama. Vježbajte u tipkanju uporno i redovito pomoći će vam da brže matirajte tipkanje i upišite.

Pitanja i odgovori

Vježbanje tipkanja s 10 prstiju povećavat će fokus i smanjiti stres prilikom tipkanja dugo vremena.

TypingTop ima mnogo lekcija tipkanja s 10 prstiju s jednostavnih do teških razina i vizualnih slika kako bi se korisnici lako upoznali i brže upisali.

Riječi u minuti (WPM) je metrika koja se koristi za mjerenje brzine tipkanja i izračunava se na temelju broja riječi upisanih u minuti.

TypingTop je web stranica za vježbanje s 10 prstiju za svaki predmet: učenici, studenti, radnici, zaposlenici, ..

TyperingTop podržava nastavnike s funkcijama poput: Upravljanje razredima, dodijelite lekcije učenicima i pregledajte rezultate učenika.

Potrebni su vam samo internet i web preglednik da biste koristili TypingTop za vježbanje tipkanja.

Osim što angažira vježbe tipkanja, TypetingTop ima i druge značajke koje pomažu korisnicima da vježbaju tipkanje, poput praćenja vremena prakse, postavljanja ciljeva za praksu, igara za pomoć u vježbanju tipkanja, itd.

Ne trebate stvarati račun za testiranje brzine tipkanja. Međutim, kada registrirate račun, spremit će se rezultati testa za tipkanje, što vam olakšava praćenje napretka ili dijeljenje rezultata s prijateljima.

TypingTop podržava sve preglednike kao što su Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, tako da možete koristiti svoj omiljeni preglednik za vježbanje tipkanja na TypingTop -u.

  • Potrebna količina vremena u korelaciji je s količinom vremena i truda koje uložite. Trebali biste stvoriti račun za praćenje vašeg napretka i rezultata nakon svake lekcije.
  • Prilikom izrade računa TypingTop možete dnevno postaviti svoje standardno vrijeme prakse i vježbati lekcije za pravilno tipkanje.
  • Nakon što dovršite svoje ciljeve ili vježbe prakse tipkovnice, TyperingTop će vam dodijeliti odgovarajuće značke.
  • Da biste upisali brže, morate vježbati tipkanje s lekcijama tipkanja u odjeljku za tipkanje, ne zaboravite staviti prste u ispravne naredbe, postaviti dnevne ciljeve za vrijeme prakse, redovito prakse i najvažnije je ustrajati u praksi tipkanja s 10 prstiju .
  • Pravilno i ugodno držanje također je važan faktor za brzo i učinkovito vježbanje tipkanja.