Typingtop.com

Tanulja meg, hogyan kell gépelni

Kattints a részletekért
23 millió+
Felhasználók
300 000+
Tanárok

Typingtop.com - Gyakorold a gépelési és gépelési tesztet

Ellenőrizze a gépelési sebességet

Milyen gyorsan tudsz gépelni? Végezze el a gépelési teszteket, és ellenőrizze a gépelési sebességét.

Több gyakorlati mód

Gyakorlati módjainkkal, gépelési gyakorlatokkal, megfelelő ujj elhelyezéssel könnyen kialakíthatja azt a szokást, hogy mind a 10 ujját használja és növelje a gépelési sebességet.

Gyakorlati leckék

Válasszon sok ingyenes gépelési órát, és fokozatosan gyakorolja gépelési képességeit.

Kövesse nyomon a gépelési gyakorlatát

Kövesse a gépelési gyakorlatát, hogy egyértelmű célt tűzzen ki, és tartsa be a gépelési folyamatot a megfelelő úton.

Interaktív élmény

A TypingTop olyan tartalom gyűjteményét készíti, mint például: játékok, videók és különféle gépelési kihívások, amelyek segítenek a felhasználóknak különféle tapasztalatokkal rendelkezni, és élvezetesebbé teszik a gépelést.

Utasítások a megfelelő kézhelyzethez

A gyorsabb gépeléshez az ujjait megfelelően kell elhelyezni. Minden ujjat minden kulcscsoportra helyesen kell elhelyezni, és pontosan az utasítások szerint kell beírnia. Gyakorold a gépelést tartósan és rendszeresen segíti a gépelés elsajátításában és a gyorsabb gépelésben.

Kérdések és válaszok

A 10 ujjú gépelés gyakorlása növeli a fókuszt és csökkenti a stresszt, amikor hosszú ideig gépeléssel jár.

A TypingTop-nak sok 10 ujjú gépelési tanulsága van az egyszerű és a nehéz szintek és a vizuális képek között a felhasználók számára, hogy könnyen megismerkedjenek és gyorsabban írjanak be.

A percenkénti szavak (WPM) egy metrika, amelyet a gépelési sebesség mérésére használnak, és a percenként beírt szavak száma alapján számítják ki.

A TypingTop egy 10 ujjú gyakorló weboldal minden témához: tanulók, hallgatók, munkavállalók, alkalmazottak, ..

A TypingTop támogatja a tanárokat olyan funkciókkal, mint például: osztályok kezelése, leckék hozzárendelése a hallgatókhoz és áttekinteni a hallgatók eredményeit.

Csak az internetre és a webböngészőre van szüksége a gépelés gyakorlásához.

A gépelési gyakorlatok bevonása mellett a TypingTop más olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítenek a felhasználóknak a gépelés gyakorlásában, például a gyakorlati időkövetés, a gyakorlati célok kitűzése, a játékok gyakorlatának elősegítése stb.

A gépelési sebesség teszteléséhez nem kell fiókot hoznia. Ha azonban egy fiókot regisztrál, a gépelési teszt eredményeit elmenti, ami megkönnyíti az előrehaladás nyomon követését vagy az eredmények megosztását a barátokkal.

A TypingTop támogatja az összes böngészőt, mint például a Google Chrome, a Firefox, a Microsoft Edge, így a kedvenc böngészőjével gyakorolhatja a typingTop gépelését.

  • A szükséges időtartam korrelál a beillesztett idővel és erőfeszítéssel. Hozzon létre egy fiókot az előrehaladás és az eredmények nyomon követéséhez minden egyes lecke után.
  • A TypingTop -fiók létrehozásakor naponta beállíthatja a szokásos gyakorlati időt, és gyakorlati leckéket gyakorolhat a megfelelő gépeléshez.
  • Miután kitöltötte a céljait vagy a billentyűzet -gyakorlati gyakorlatokat, a TypingTop a megfelelő jelvényeket ítéli meg Önnek.
  • A gyorsabb gépeléshez a gépelési órák gépelésével történő beillesztésével kell gyakorolnia a gépelés gyakorlati részét, ne felejtse el, hogy az ujjait helyes megrendelésekbe tegye, napi célokat kell kitűznie a gyakorlati időre, a rendszeres gyakorlatra, és a legfontosabb dolog a 10 ujjú gépelési gyakorlatban való részvétel. -
  • A megfelelő és kényelmes testtartás szintén fontos tényező a gyors és hatékony gépelés gyakorlásához.