Typingtop.com

23 milijonov+
Uporabniki
300.000+
Učitelji

Typingtop.com - Vadite test tipkanja in tipkanja

Preverite hitrost tipkanja

Kako hitro lahko vtipkate? Opravite naše teste za tipkanje in preverite svojo hitrost tipkanja.

Več načinov prakse

Z našimi načini prakse, tipkanjem vaj, pravilno namestitev prstov lahko enostavno oblikujete navado uporabe vseh 10 prstov in povečate hitrost tipkanja.

Praktične lekcije

Izbirate lahko med številnimi lekcijami za tipkanje in postopoma vadite svoje veščine tipkanja.

Spremljajte svojo prakso za tipkanje

Sledite svoji tipki za tipkanje, da si nastavite jasen cilj in ohranite postopek tipkanja na pravi poti.

Interaktivna izkušnja

TypingTop gradi zbirko vsebin, kot so: igre, videoposnetki in različni izzivi za tipkanje, kar uporabnikom pomaga imeti različne izkušnje in je tipkanje bolj prijetno.

Navodila za pravilen položaj rok

Če želite hitreje tipkati, je treba prste pravilno postaviti. Vsak prst je treba pravilno namestiti v vsako ključno skupino in natančno vtipkajte v skladu z navodili. Vztrajno in redno vam bo pomagala pri hitrejšem obvladovanju tipkanja in tipkanja.

Q&A

Vadba tipa 10 prstov bo povečala fokus in zmanjšala stres pri tipkanju dlje časa.

TypingTop ima številne lekcije za tipkanje 10 prstov od enostavnih do težkih ravni in vizualnih slik, da se uporabniki zlahka in hitreje seznanijo.

Besede na minuto (WPM) je metrika, ki se uporablja za merjenje hitrosti tipkanja in se izračuna na podlagi števila besed, vtipkanih na minuto.

TypingTop je spletna stran za 10 prstov za vsak predmet: učenci, učenci, delavci, zaposleni, ..

TypingTop podpira učitelje s funkcijami, kot so: Upravljanje pouka, dodelite lekcije učencem in pregledate rezultate učencev.

Za uporabo tipkanja potrebujete samo internet in spletni brskalnik.

Poleg vključevanja vaj za tipkanje ima TypingTop druge funkcije, s katerimi lahko uporabnikom pomaga pri tipkanju, kot so sledenje času, določanje ciljev za vadbo, igre, ki pomagajo pri tipkanju itd.

Za preizkus hitrosti tipkanja vam ni treba ustvariti računa. Ko pa registrirate račun, bodo shranjeni rezultati vašega testa za tipkanje, kar vam olajša sledenje napredka ali delite rezultate s prijatelji.

TypingTop podpira vse brskalnike, kot so Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, tako da lahko uporabite svoj najljubši brskalnik za vadbo tipkanja na TypingTop.

  • Zahtevani čas je povezan s količino časa in truda, ki ga vložite. Ustvarite račun za spremljanje svojega napredka in rezultatov po vsaki lekciji.
  • Pri ustvarjanju računa TypingTop lahko vsak dan nastavite svoj standardni čas prakse in vadite lekcije za pravilno tipkanje.
  • Ko dokončate svoje cilje ali vaje za tipkovnico, vam bo TypingTop podelil ustrezne značke.
  • Če želite hitreje tipkati, morate vaditi s tipkanjem s tipkanjem lekcij v razdelku za tipkanje, ne pozabite, da si s prsti postavite v pravilna naročila, določite dnevne cilje za čas prakse, redno vadbo in najpomembnejše je, da vztrajate pri praksi tipkanja z 10 prsti
  • Pravilna in udobna drža je tudi pomemben dejavnik za hitro in učinkovito tipkanje.