Typingtop.com

Lær hvordan du skriver

Klikk for detaljer

Skriveprøve

Klikk for detaljer
23 millioner+
Brukere
300 000+
Lærere

Typingtop.com - Øv på å skrive og skrive test

Sjekk skrivehastigheten din

Hvor raskt kan du skrive? Gjør våre skrivetester og sjekk skrivehastigheten nå.

Flere praksismodus

Med våre praksismodus, skriveøvelser, riktig fingerplassering, kan du enkelt danne vanen med å bruke alle 10 fingre og øke skrivehastigheten.

Praktiske leksjoner

Velg mellom mange gratis skrivingstimer og øv deg gradvis på skriveferdighetene dine.

Hold oversikt over skrivepraksisen din

Følg skrivepraksisen din for å sette deg et klart mål og holde skriveprosessen på rett spor.

Interaktiv opplevelse

Typingtop bygger en samling av innhold som: spill, videoer og forskjellige skriveutfordringer, som hjelper brukere med å ha en rekke opplevelser og gjør å skrive å skrive morsommere.

Instruksjoner for riktig håndposisjon

For å skrive raskere, må fingrene plasseres ordentlig. Hver finger skal plasseres riktig på hver nøkkelgruppe, og du bør skrive nøyaktig i henhold til instruksjonene. Øv på å skrive utholdende og regelmessig vil hjelpe deg å mestre å skrive og skrive raskere.

Spørsmål og svar

Å øve på 10-finger-typing vil øke fokuset og redusere stress når du skriver i lang tid.

Typingtop har mange 10-finger-typingstimer fra enkle til vanskelige nivåer og visuelle bilder for brukere å bli kjent enkelt og skrive raskere.

Ord per minutt (WPM) er en beregning som brukes til å måle skrivehastigheten og beregnes basert på antall ord som er skrevet per minutt.

Typingtop er et 10-finger som praktiserer nettsted for alle fag: elever, studenter, arbeidere, ansatte, ..

Typingtop støtter lærere med funksjoner som: Administrer klasser, tilordne leksjoner til elevene og gjennomgå studentenes resultater.

Du trenger bare internett og en nettleser for å bruke typingtop for å øve på å skrive.

I tillegg til å engasjere skriveøvelser, har TypingTop andre funksjoner for å hjelpe brukere å øve på å skrive, for eksempel praksis tidssporing, målsetting for praksis, spill for å hjelpe deg med å skrive osv.

Du trenger ikke å opprette en konto for å teste skrivehastigheten. Imidlertid, når du registrerer en konto, vil resultatene fra skrivetesten din bli lagret, noe som gjør det enkelt for deg å spore fremgangen din eller dele resultatene med venner.

TypingTop støtter alle nettlesere som Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, slik at du kan bruke favoritt nettleseren din til å øve på å skrive på typingtop.

  • Mengden tid som kreves korrelerer med hvor mye tid og krefter du legger ned. Du bør opprette en konto for å spore fremdriften og resultatene dine etter hver leksjon.
  • Når du oppretter en typingtop -konto, kan du angi standard praksistid daglig og øve på å skrive leksjoner for riktig skriving.
  • Etter at du har fullført dine mål eller tastaturøvelser, vil TypingTop tildele tilsvarende merker til deg.
  • For å skrive raskere, må du øve på å skrive med å skrive timene i å skrive praksis, husk å sette fingrene i riktige bestillinger, sette daglige mål for øvingstid, regelmessig praksis, og det viktigste er å vedvare i 10-fingre-skrivepraksis .
  • Riktig og behagelig holdning er også en viktig faktor for å øve på å skrive raskt og effektivt.