Typingtop.com

23 milioane+
Utilizatori
300.000+
Profesori

Typingtop.com - Practicați testul de tastare și tastare

Verificați viteza de tastare

Cât de repede poți tasta? Faceți testele noastre de tastare și verificați -vă viteza de tastare acum.

Moduri de practică multiple

Cu modurile noastre de practică, exerciții de tastare, plasarea corectă a degetelor, puteți forma cu ușurință obiceiul de a folosi toate cele 10 degete și de a crește viteza de tastare.

Lecții practice

Alegeți dintre multe lecții de tastare gratuite și practicați treptat abilitățile de tastare.

Urmăriți practica de tastare

Urmați -vă practica de tastare pentru a seta un obiectiv clar și mențineți -vă procesul de tastare pe drumul cel bun.

Experiență interactivă

Typingtop creează o colecție de conținut, cum ar fi: jocuri, videoclipuri și diverse provocări de tastare, ceea ce îi ajută pe utilizatori să aibă o varietate de experiențe și face ca tastarea să fie mai plăcută.

Instrucțiuni pentru poziția corectă a mâinii

Pentru a tasta mai repede, degetele trebuie să fie plasate corect. Fiecare deget trebuie să fie așezat corect pe fiecare grup de cheie și ar trebui să tastați exact în conformitate cu instrucțiunile. Practicați tastarea perseverent și în mod regulat vă va ajuta să stăpâniți tastarea și să tipați mai repede.

Q&A

Practicarea tastării cu 10 degete va crește concentrarea și va reduce stresul atunci când tastați mult timp.

Typingtop are multe lecții de tastare cu 10 degete, de la niveluri ușoare la dificile și imagini vizuale pentru utilizatori pentru a face cunoștință cu ușurință și de a tasta mai repede.

Cuvintele pe minut (WPM) este o metrică folosită pentru a măsura viteza de tastare și sunt calculate pe baza numărului de cuvinte taite pe minut.

Typingtop este un site web care practică cu 10 degete pentru fiecare subiect: elevi, studenți, lucrători, angajați, ..

Typingtop sprijină profesorii cu funcții precum: Gestionarea cursurilor, alocați lecții elevilor și revizuiți rezultatele elevilor.

Aveți nevoie doar de internet și de un browser web pentru a utiliza Typingtop pentru a exersa tastarea.

Pe lângă implicarea exercițiilor de tastare, Typingtop are alte caracteristici pentru a ajuta utilizatorii să practice tiparea, cum ar fi urmărirea timpului, setarea obiectivelor pentru practică, jocuri care să ajute la practică, etc.

Nu este necesar să creați un cont pentru a vă testa viteza de tastare. Cu toate acestea, atunci când înregistrați un cont, rezultatele testului de tastare vor fi salvate, ceea ce vă va ușura urmărirea progresului sau să partajați rezultatele cu prietenii.

Typingtop acceptă toate browserele precum Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, astfel încât să puteți utiliza browserul preferat pentru a exersa tastarea pe Typingtop.

  • Perlarea timpului necesară se corelează cu timpul și efortul depus. Ar trebui să creați un cont pentru a vă urmări progresul și rezultatele după fiecare lecție.
  • Atunci când creați un cont Typingtop, puteți seta timpul de practică standard zilnic și puteți practica lecții de tastare pentru o tastare corectă.
  • După ce îți finalizezi obiectivele sau exercițiile de practică a tastaturii, Typingtop vă va acorda ecusoane corespunzătoare.
  • Pentru a tasta mai repede, trebuie să practicați tastarea cu lecții de tastare în secțiunea de practică de tastare, nu uitați să vă puneți degetele în comenzi corecte, să stabiliți obiective zilnice pentru timpul de practică, să practicați în mod regulat și cel mai important este să persistăm în practica de tastare cu 10 degete .
  • Postura adecvată și confortabilă este, de asemenea, un factor important pentru practicarea tastării rapid și eficient.