Typingtop.com

Научите како да упишете

Кликните за детаље

Тест за куцање

Кликните за детаље
23 милиона +
Корисници
300.000+
Наставници

Typingtop.com - Вежбајте куцање и тест куцања

Проверите брзину куцања

Колико брзо можете да укуцате? Урадите наше тестове куцања и сада проверите брзину куцања.

Много начина праксе

Са нашим модовима праксе, вежбе за куцање, правилно постављање прстију, можете лако да формирате навику коришћења свих 10 прстију и повећати брзину куцања.

Практичне лекције

Изаберите између многих слободних предавања и постепено вежбајте своје вештине куцања.

Пратите своју праксу куцања

Пратите своју праксу куцања да бисте поставили јасан циљ и одржали процес куцања на правом путу.

Интерактивно искуство

ТипингТоп гради збирку садржаја као што су: Игре, Видео и разни изазови за куцање, који корисницима помажу у различитим искуствима и уносе унос угодније.

Упутство за исправан положај руку

Да би уписао брже, прсти се морају правилно поставити. Сваки прст треба правилно поставити у свакој кључној групи и требали бисте уписати тачно у складу са упутствима. Вежбајте да укусно упишете упорно и редовно ће вам помоћи да магистрирате и упишите брже.

Питања и одговори

Вежбање куцања од 10 прста повећаће се фокусирање и смањити стрес током куцања дуго времена.

ТипингТоп има много лекција у куцању од 10 прста са олакшаних до тешких нивоа и визуелних слика да се корисници могу лако упознати и уписати брже.

Речи у минути (ВПМ) је метрика која се користи за мерење брзине куцања и израчунава се на основу броја уписаних речи у минути.

ТипингТоп је веб локација са 10 прстом за сваки предмет: ученици, студенти, радници, запослени, .. ..

ТипингТоп подржава наставнике са функцијама као што су: управљати часовима, доделите лекције студентима и прегледати резултате ученика.

Потребан вам је само Интернет и веб претраживач да бисте користили укуцалицу да бисте вежбали куцање.

Поред ангажовања вежби за куцање, типингтоп има и друге функције како би помогли да се корисницима вежбају куцање као што је праћење времена праксе, циљеве поставке за праксу, игре да бисте помогли у пракси уноса итд

Не морате да креирате налог да бисте тестирали брзину куцања. Међутим, када региструјете рачун, резултати вашег теста за куцање биће сачувани, што вам олакшава праћење напретка или делити резултате са пријатељима.

ТипингТоп подржава све прегледаче попут Гоогле Цхроме-а, Фирефок, Мицрософт Едге, тако да можете да користите свој омиљени претраживач да вежбате куцање на укусу типингтоп.

  • Количина потребног времена у корелацији са количином времена и труда који сте ставили. Требали бисте отворити рачун да бисте пратили свој напредак и резултате након сваке лекције.
  • Приликом креирања типингтоп рачуна, дневно можете подесити своје стандардне праксе и вежбајте часове за куцање за правилно куцање.
  • Након што завршите своје циљеве или вежбе праксе тастатуре, укуца ће вам доделити одговарајуће значке.
  • Да бисте брже откуцали, морате да практикујете куцање са уносом лекција у одељку за куцање праксе, запамтите да сте прсте у исправне налоге поставите свакодневне циљеве за вежбање, редовно праксу и најважнија ствар и најважнија ствар траје у пракси у куцању од 10 прста. .
  • Правилно и удобно држање је такође важан фактор за практиковање куцања брзог и ефикасног.