Typingtop.com

Leer hoe u kunt typen

Klik voor details
23 miljoen+
Gebruikers
300.000+
Leraren

Typingtop.com - Oefen typen en typetest

Controleer uw typesnelheid

Hoe snel kun je typen? Doe onze typetests en controleer nu uw typesnelheid.

Meerdere oefenmodi

Met onze praktijkmodi, typeperks, juiste vingersplaatsing, kunt u gemakkelijk de gewoonte vormen om alle 10 vingers te gebruiken en de typesnelheid te verhogen.

Praktische lessen

Kies uit veel gratis lessen en oefen geleidelijk uw typevaardigheden.

Houd uw typepraktijk bij

Volg uw typepraktijk om een ​​duidelijk doel te stellen en uw typeproces op de juiste weg te houden.

Interactieve ervaring

TypingTop bouwt een verzameling inhoud zoals: games, video's en verschillende typeproblemen, waardoor gebruikers een verscheidenheid aan ervaringen hebben en het typen leuker maakt.

Instructies voor de juiste handpositie

Om sneller te typen, moeten de vingers correct worden geplaatst. Elke vinger moet op elke sleutelgroep correct worden geplaatst en u moet precies volgens de instructies typen. Oefen met volhardend en regelmatig typen om te typen en sneller te typen en te typen.

Q&A

Het oefenen van typen van 10 vinger zal de focus verhogen en stress verminderen bij het typen voor een lange tijd.

TYPINGTOP heeft veel 10-vinger typesessen van eenvoudige tot moeilijke niveaus en visuele afbeeldingen voor gebruikers om gemakkelijk kennis te maken en sneller te typen.

Woorden per minuut (WPM) is een metriek die wordt gebruikt om de typesnelheid te meten en wordt berekend op basis van het aantal woorden per minuut.

TypingTop is een website van 10 vingers voor elk onderwerp: leerlingen, studenten, werknemers, werknemers, ..

Typingtop ondersteunt leraren met functies zoals: klassen beheren, lessen toewijzen aan studenten en de resultaten van studenten beoordelen.

U hebt alleen internet en een webbrowser nodig om TypingTop te gebruiken om te oefenen.

Naast het betrekken van typefacties, heeft TypingTop andere functies om gebruikers te helpen typen te oefenen, zoals oefentijd volgen, doelen stellen voor oefening, games om te helpen typen te oefenen, enz.

U hoeft geen account aan te maken om uw typesnelheid te testen. Wanneer u echter een account registreert, worden de resultaten van uw typetest opgeslagen, waardoor u gemakkelijk uw voortgang kunt volgen of de resultaten met vrienden kunt delen.

TYPINGTOP ondersteunt alle browsers zoals Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge, zodat u uw favoriete browser kunt gebruiken om te oefenen met typen op typentop.

  • De benodigde tijd die nodig is, correleert met de hoeveelheid tijd en moeite die u doet. U moet een account aanmaken om uw voortgang en resultaten na elke les bij te houden.
  • Bij het maken van een TYPINGTOP -account kunt u dagelijks uw standaardoefeningstijd instellen en lessen oefenen voor het juiste typen.
  • Nadat u uw doelen- of toetsenbordoefeningen hebt voltooid, zal TypingTop overeenkomstige badges toekennen.
  • Om sneller te typen, moet u oefenen met typen met typenlessen in het typepraktijkgedeelte, vergeet niet om uw vingers in de juiste bestellingen te plaatsen, dagelijkse doelen te stellen voor oefentijd, regelmatig te oefenen en het belangrijkste is aanhouden in typepraktijken met 10 vingers .
  • De juiste en comfortabele houding is ook een belangrijke factor voor het snel en effectief oefenen van typen.